Publicat 27/09/2014 21:06

El Barça s'oblida de Màlaga amb una golejada balsàmica (6-0)

MADRID, 27 set. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha vençut al Granada (6-0) al Camp Nou en una trobada marcada per la facilitat defensiva de l'equip andalús, que ha vist com el seu contrari segellava el partit al descans (3-0), i que manté a l'equip culer invicte i líder --a expenses del que passi diumenge entre la Real i el València-- a la sisena jornada de la Lliga BBVA.

El Barcelona arribava al duel invicte amb quatre victòries i un empat a la seva anterior jornada davant del Màlaga, que va deixar dubtes al voltant del joc blaugrana. A més, els de Luis Enrique mantenen una setmana més el seu marcador de gols en contra a zero. Mentre que el Granada reapareixia en el torneig de la lliga després de la seva única derrota soferta en la campanya, la rebuda a casa pel Llevant.

En els 45 primers minuts, el Barcelona ha liquidat la trobada anant-se'n al descans amb un clar 3-0. Tot i que qui ha començat exercint perill sobre la porteria rival ha estat el conjunt nassarita amb un tret de l'Arabi que ha copejat el travesser en el minut 7. Els de Caparrós han estat a punt de donar l'ensurt i els de Luis Enrique han près nota.

El Granada esperava a la contra i fins i tot ha arribat amb bastanta facilitat a la primera mitja hora del xoc. El Barça, en canvi, ha dominat cada vegada més el camp del Granada i ha vist com la seva oportunitat més clara es desaprofitava per part de Munir, que ha rebutjat una pilota que només havia d'empènyer sobre la línia de gol.

A continuació --quan es veia al Barcelona embussat per connectar entre els tres jugadors de dalt--, Neymar ha obert la llauna després d'un regal de la defensa contrària. Yuste, amb un passi dolent enrere, ha cedit el cuir perquè el brasiler encarés a Roberto i definís (minut 26). L'internacional brasiler ha xutat i ha vist com entrava la pilota amb suspens després de tocar en Nyom.

Instants després, els culers han augmentat la seva renda al marcador gràcies al gol d'Iván Rakitic. El croat ha connectat una bona testarrada sobre el centre de Leo Messi, que després d'una gran jugada individual ha sumat la seva sisena assistència en Lliga. Abans del gol del croat, el Granada ha estat a punt d'igualar el resultat gràcies a un gran contra en la qual Success no ha estat encertat a l'hora de marcar.

Amb el segon gol del Barça, el Granada ha abaixat els braços considerablement. Els homes de Caparrós ja no han exercit la defensa fèrria dels primers minuts i s'han començat a veure nombrosos errors en els seus lliuraments. Errors que davant d'estrelles de la talla mundial com Neymar es paguen cars. El davanter ha marcat per segona vegada després d'un rebutgi entre Munir i Roberto.

'ENTRENAMENT' DEL BARCELONA A LA SEGONA PART

La segona part del partit ha estat un mer tràmit pels pupils de Luis Enrique, que han seguit aplicant la pressió sobre la defensa granadina i copejant la porteria de Roberto cada vegada que arribaven sobre la seva parcel·la.

Amb un Granada gairebé rendit, el Barça s'ha limitat a provocar errors en la defensa rival mitjançant possessions llargues. El quart gol de la tarda ha arribat gràcies al cop de cap de Leo Messi, que ha acabat amb una gran jugada enllaçada entre Xavi Hernández i Dani Alves.

En els minuts finals els dos entrenadors han donat entrada a diversos recanvis per reservar forces. Caparrós ha introduït a Edyy i Piti buscant més profunditat. Amb el desconcert després de l'entrada dels recanvis ha aparegut el cinquè de la tarda --'hat-trick' de Neymar-- després una gran combinació del Barcelona per la banda esquerra.

Finalment, el FC Barcelona ha tancat la trobada amb el doblet de Leo Messi. L'argentí li ha robat la cartera a Murillo i ha definit sense problemes davant de Roberto. El davanter ha fet un partit gairebé perfecte amb dos assistències i un doblet. Així el Barcelona, que segueix sense rebre gols, viatjarà dimarts que ve a París per a la trobada de 'Champions League' en un gran estat de forma.

FITXA TÈCNICA.

--RESULTAT: BARCELONA, 6 - GRANADA, 0. (3-0, al descans).

--ALINEACIONS:

BARCELONA: Bravo, Adriano, Dani Alves, [Mascherano], Mathieu, Busquets ([Bartra] min.63), Xavi, Rakitic (Sergio Roberto min.58), [Munir] (Sandro min.70), Messi i [Neymar].

GRANADA: Roberto, [Nyom], [Babin], Murillo, [Foulquier], Fran Rico, [Iturra], Javi Márquez, Héctor Yuste (Eddy min.45), [Succes] ([Piti] min.45) i El [Arabi].

6-0, min.81, Messi.

-ÀRBITRE: Martínez [Munuera] (C.valencià). Va amonestar a Alves (min.83) al barça i a [Foulquier] (min.82) al Granada.

-Estadi: Camp Nou.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés