Publicat 19/10/2016 16:19

Reimagine Food incorpora dos nous socis i ultima la creació d'un fons

BARCELONA, 19 oct. (EUROPA PRESS) -

Reimagine Food, que vol convertir-se en un referent internacional sobre l'alimentació del futur, ha incorporat a dos nous socis en el seu accionariat i prepara la creació d'un fons de capital risc, han confirmat a Europa Press fonts de la companyia.

L'objectiu d'aquest fons, que es s'anomenarà Reimagine Ventures, és invertir 100 milions d'euros en 'startups' vinculades al sector 'food tech', i podria estar operatiu a final del 2017, una vegada superats els tràmits de registre davant de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), publica aquest dimecres 'Expansión'.

Segons el rotatiu, els 100 milions serien aportats en un 80% per inversors internacionals, mentre que la resta procediria de societats espanyoles i també de Reimagine Food, tot i que la companyia ha declinat especificar més detalls.

NOUS SOCIS

A més, la companyia ha donat entrada a dos nous socis al seu accionariat després d'una ampliació de capital, i l'import no ha transcendit, publica el diari 'Ara'.

Segons ha explicat Reimagine Food en un comunicat, es tracta de Paloma Figueras-Dotti Daurella, consellera i accionista de Grup Cobega, i Lluis Seguí, soci director de Miura Private Equity, que entren amb el 10% i el 5% del capital, respectivament.

Els nous accionistes s'uneixen a Natura Bissé Group, Corporació Empresarial Emesa, Europastry i Marius Roures, el conseller delegat i cofundador de Reimagine Food, que formen part del projecte des del començament juntament amb la consultora Deloitte.

NOVA SEU A WASHINGTON

Reimagine Food, que preveu facturar 1,4 milions d'euros aquest 2016, desembarcarà als Estats Units amb l'obertura d'una nova seu a Washington DC --a la qual seguirà una altra a Singapur-- una oficina que se centrarà a desenvolupar el projecte Smart Food Cities, que explora l'impacte a la societat de l'auge de la tecnologia aplicada a l'alimentació.

"Volem analitzar fins a quin punt la tecnologia disruptiva pot ajudar a reduir la deixalla alimentari o en la lluita contra l'obesitat", ha destacat Roures, que ha afegit que la companyia està negociant aliances estratègiques amb el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament i Georgetown University, i alhora reforça les seves sinergies amb Singularity University.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés