Actualitzat 09/09/2015 16:36

Zubizarreta: "L'assumpte de Piqué i Ramos s'arregla com ho van fer Xavi i Iker"

MADRID, 9 Set. (EUROPA PRESS) -

L'exjugador i exdirector esportiu del FC Barcelona i exporter internacional espanyol Andoni Zubizarreta ha assegurat aquest dimecres que el possible conflicte que pugui existir entre Gerard Piqué i Sergio Ramos per les declaracions del central madridista després de ser xiulat el seu company de defensa dues vegades, s'acabaria en un "minut i mig de conversa", com va passar entre Xavi Hernández i Iker Casillas.

"Són coses que s'arreglen en un minut i mig de conversa, com van fer en el seu moment Xavi i Iker. Cal deixar-los que ho facin des de dins, i nosaltres ajudar des de fora. Si en el pròxim partit Espanya guanya 1-0 amb gol de Piqué en l'últim minut ...", ha assegurat durant la presentació aquest dimecres de la temporada de beIN] Sports.

Ramos, després de la victòria (0-1) d'Espanya per la mínima a Macedònia va comentar que els xiulets a Oviedo, com ja va passar a Lleó, cap a Piqué podrien ser fruit de l'actitud del central català. "Ja vaig recalcar que, estiguem d'acord o no amb els actes, no ajuden a la rebuda, però no ens sorprèn venint d'ell", va assenyalar l'andalús.