Actualitzat 09/04/2015 13:59

El 'One Planet, One Ocean & Pharmaton' finalitza quart a la Barcelona World Race

One Planet, One Ocean & Pharmaton llega a Barcelona

MADRID, 9 Abr. (EUROPA PRESS) -

El 'One Planet, One Ocean & Pharmaton', patronejat pels espanyols Aleix Gelabert i Didac Costa, va acabar en la quarta posició de la 'Barcelona World Race', la volta al món a dos sense escales.

Segons han informat des del seu equip, el vaixell dels catalans va travessar la meta a les 23 hores, 12 minuts i 9 segons de dimecres, invertint en total, 98 dies, 9 hores, 12 minuts, 9 segons, a fer la regata des que partís el passat 31 de desembre des de la Ciutat Comtal.

Gelabert i Costa tenien com a únic objectiu completar la volta al món, ja que eren conscients que ho feien amb el vaixell més antic dels vuit que van prendre la sortida, el primer 'Kingfisher', de l'any 2000, amb el qual la regatista britànica Ellen MacArtur va fer podi en la mítica Vendée Globe, però amb el qual van acabar per davant d'embarcacions més noves i més ràpides.

El 'One Planet, One Ocean & Pharmaton', a més, va batre totes les marques que havia establert anteriorment en la 'BWR' tant en el pas per Gibraltar, el l'equador, Cap d'Hornos i la mateixa arribada, fent la volta al món en menys de 100 dies, que era un altre dels objectius que es van marcar els seus dos patrons.