El Trofeu Antonio Puerta es queda al Pizjuán

Ramón Sánchez Pizjuán, estadio del Sevilla
EUROPA PRESS

MADRID, 9 ago. (EUROPA PRESS) -

El Sevilla es va imposar (2-0) aquest divendres al Còrdova per deixar al Ramón Sánchez Pizjuán la setena edició del Trofeu Antonio Puerta, un duel carregat d'emoció i que va suposar a més l'últim assaig dels d'Unai Emery abans de la Supercopa d'Europa de dimarts que ve a Cardiff davant del Real Madrid.

Un any més des de la seva trista mort, Puerta ha estat recordat per la seva afició amb un partit cardat d'emocions. Abans de l'arrencada del duel, els videomarcadors van oferir imatges de la icona sevillista. Però potser el moment més emotiu ha estat un altre cop el servei d'honor del fill d'Antonio Puerta, Aitor.

En la part futbolística, el partit s'el va adjudicar el Sevilla per la seva major insistència, tot i que els gols no van arribar fins als últims minuts. Denis Suárez i Carlos Bacca, la novetat en la convocatòria d'Emery, van ser els encarregats de donar el triomf als locals abans de posar ja la ment en el primer títol de l'any.

El tècnic sevillista va treure dos equips diferents per dosificar forces amb vista a la cita amb els de Carlo Ancelotti. Així i tot, Coke va haver de retirar-se amb molèsties. La primera meitat va deixar menys futbol i ocasions, amb el conjunt cordovès ben assentat enrere i un Aspes buscant un nou gol com sevillista.

Els primers minuts de Bacca han estat els més destacats de la segona meitat, però el duel semblava condemnat a l'empat amb el pas dels minuts. Tot i això, a l'arrencada final el Sevilla es va endur el duel i el trofeu del recordat Puerta es va quedar a casa.