Actualitzat 20/03/2015 16:11

Miguelín guia una nova golejada d'Espanya en el segon partit del Preeuropeu

Miguelín y Fernandao en un partido con la selección española de fútbol sala

MADRID, 19 Mar. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola de futbol sala ha vençut aquest dijous Hongria (0-5) en el segon partit del Preeuropeu de Macedònia, gràcies al triplet que ha aconseguit Miguelín, el jugador més destacat del partit, per la qual cosa els jugadors de José Venancio López estan a un sol pas d'aconseguir la classificació per a l'Europeu de Sèrbia 2016.

Espanya, que va golejar Suïssa en el seu debut (9-1) aquest dimecres, ha repetit el camí davant el combinat hongarès, un equip dirigit per l'espanyol Sito Rivera que ha aguantat 14 minuts fins a encaixar el primer gol. Miguelín ha estat el responsable d'obrir la llauna amb un superb tret.

Tot i això, l'ala d'ElPozo Múrcia no s'ha quedat aquí i ha establert el 0-2 als pocs minuts de començar la segona meitat. Miguelín ha enfonsat una Hongria que gairebé no ha mostrat capacitat de reacció. Només Ákos Harnisch ho ha intentat amb alguna acció personal sense gaire èxit.

Miguelín ha completat la seva gran actuació amb el tercer de la tarda, que ha donat tranquil·litat absoluta a l'equip espanyol. Els de Venancio López han estavellat la pilota al pal fins a quatre ocasions, mostra de la superioritat que tenien respecte del seu rival i --en general-- a tota la fase classificatòria.

Álex i Lin, que es col·loca amb quatre gols al Preeuropeu, han completat la segona victòria espanyola a la cita. Aquest dissabte, davant l'amfitriona Macedònia (18.30 hores), Espanya tancarà la fase prèvia. Un triomf, i fins i tot un empat, podrien donar-li el bitllet per a l'Europeu de Sèrbia del pròxim any.