Actualitzat 07/08/2014 10:21

Guardiola es nega a donar la mà a l'entrenador rival per la duresa del seu equip

Pep Guardiola

PORTLAND (ESTATS UNITS), 7 Ago. (Reuters/EP)

L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, va mostrar el seu empipament després de la derrota del seu equip en un partit amistós davant d'una selecció de la MLS estatunidenca a causa del joc dur del rival al llarg de la trobada, un fet que va provocar que es negués a donar la mà al tècnic nord-americà Caleb Porter.

El xoc, que va acabar amb 2-1 per a l'esquadra nord-americana gràcies als tants de Wright-Phillips i Donovan, que van donar la volta al gol inicial de Lewandowski, va ser objecte de polèmica per unes dures entrades sobre els jugadors bavaresos.

De fet, en el minut 79, Schweinsteiger, Lahm, Müller i Götze, que havien començat el partit a la banqueta, van saltar al camp. Tot i això, el primer d'ells va haver de retirar-se del terreny de joc minuts després per una entrada que va provocar l'empipament de Guardiola.

Després de la trobada, disputat a Portland aquesta matinada, l'entrenador espanyol va negar la salutació al seu homòleg. Tot i això, sí va estrènyer les mans dels àrbitres, tot i que els va recriminar la seva permissivitat amb la duresa del combinat de la MLS abans d'anar-se'n ràpidament al túnel de vestidors.

El futbolista estatunidenc Landon Donovan, exjugador del Bayern, va comentar la polèmica situació després del partit. "Entenc que no vulgui que els seus jugadors acabin danyats. No han estat entrades maques, però tampoc són les pitjors que he vist. Espero que 'Schweiny' no estigui lesionat", va assegurar el jugador en declaracions a ESPN.