Publicat 30/03/2014 17:54

Purito Rodríguez aguanta l'atac de Comptador i es fa amb la seva segona Volta

MADRID, 30 març (EUROPA PRESS) -

El ciclista espanyol Joaquim 'Purito' Rodríguez (Katusha) ha aconseguit obtenir la 94a Volta a Catalunya, segona del seu palmarès, després d'aguantar els atacs del seu compatriota Alberto Contador (Tinkoff) a l'última etapa que s'ha disputat sobre 120 quilòmetres al voltant de Barcelona, amb vuit voltes al circuit de Montjuïc, i en què s'ha imposat el ciclista holandès Lieuwe Westra (Astana).

La pluja va marcar l'última etapa de la Volta a Catalunya 2014. Es va arribar a l'últim dia amb Purito com a líder i amb set corredors en 18 segons a la classificació general, entre els quals hi havia Comptador segon a 4 segons del líder. El madrileny va esperar l'última de les vuit pujades a Montjuïc, de 2 km al 5'7% de pendent mitjana, per llançar el seu atac i intentar desbancar al de Katusha, tot i això Purito va respondre sense excessives dificultats i va arribar a la línia de meta al costat dels seus principals rivals.

L'etapa va ser per a Westra, que es va ficar a la fuga del dia formada per 13 corredors i que a falta de 20 quilòmetres per a arribar a la meta va atacar i es va quedar en cap de carrera en solitari fins a aconseguir la victòria.