El Barça guanya amb autoritat a Múrcia per 64-76

Barcelona UCAM Murcia
JAVIER BERNAL

MADRID, 5 abr. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha aconseguit una important victòria (64-76) davant de l'UCAM Múrcia en el partit de la 27 jornada de la Lliga Endesa, triomf que ha aconseguir gràcies a la continuitat durant tot el partit i al gran joc en equip.

El conjunt de Xavi Pascual ha arribat a la cita amb una bona dosi de moral per la victòria a l'última jornada de l'Eurolliga davant del Reial Madrid, factor que ha aprofitat per doblegar al Múrcia.

El bon joc de l'equip ha decantat un partit en el que tots els jugadors blaugranes han anotat tres punts o més. Les 21 assistències, sis de Marcelino Huertas, junt a les set recuperacions han ajudat per aconseguir la 19 victòria del Barça a la Lliga Endesa.

Un triomf que ha arribat lluny del Palau Blaugrana, cosa poc habitual en les últimes sortides, i és que els catalans havien caigut en tres dels seus últims quatre partits lluny de Barcelona.

El partit ha sorprès amb el bon començament de l'UCAM Múrcia, que s'ha posat a sis punts per sobre. El Barça l'ha frenat per acabar el primer quart amb una mínima avantatge de 21 a 23.

Els següents deu minuts s'ha vist un Barcelona més generós i efectiu de cara al rival, tot i que el conjunt murcià ha evitat que la diferència fos major gràcies al seu encert exterior.

La tornada dels vestuaris ha portat una baixa anotació (11-11 en el primer quart) però màxima igualtat entre els dos equips. El Barcelona ha jugat la diferència aconseguida a la primera meitat.

En la recta final, la qualitat del trident Huertas-Abrines-Lampe ha decantat el duel. Res han pogut fer la evitar la derrota dels 16 punts de Nemaja Radovic ni els 19 i 17 de valoració de Carlos Cabezas i Augusto Lima, respectivament.

Així, l'UCAM Múrcia (12-15) s'allunya dels llocs que donen accés al 'play-off', mentre que el Barcelona (19-8) manté la tercera plaça una mica més lluny del líder.