Actualizado 10/03/2015 12:23

La tòfona serà el fil conductor de la primera jornada dedicada a aquest fong a la Llotja de Vic

Agencia Catalana de Noticias
ACN

El prestigiós cuiner Nandu Juvany farà una demostració amb tast i explicarà com aplica la trufa als seus plats

Vic (ACN).-

Sota el títol "Jornada sobre cultura, gastronomia i micologia de la tòfona', la Llotja de Vic i la Cambra celebraran aquest cap dissabte un esdeveniment adreçat a tothom, des d'empresaris de la restauració fins a apassionats de les trufes, per donar a conèixer aspectes culturals, gastronòmics i tècnics d'aquest fong. El president de la Llotja, Josep Puigdollers, ha explicat que l'objectiu de la jornada és revaloritzar el producte i fomentar-ne el consum. La presentadora Elena Garcia Melero presentarà l'acte a mode de programa televisiu, hi haurà un show cooking del cuiner Nandu Juvany i es podrà veure una demostració amb gossos que cerquen tòfona. La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés