BARCELONA, 15 Mar. (EUROPA PRESS) -
La presidenta de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG), Pepa Aymamí, ha ressaltat aquest dissabte que el patrimoni culinari català s'ha de preservar i difondre's perquè "genera riquesa al país".
En declaracions durant el decurs d'una jornada econòmica organitzada per Pimec, Aymamí ha afirmat que té repercussió de manera directa a tota la indústria agroalimentària catalana i als sectors lligats als serveis i el turisme.
"És un sector estratègic, la punta de la piràmide de l'economia del turisme i l'agroalimentació", que passa pel pagès i els fabricants de davantals, ha apuntat.
La FICCG s'ha adherit a l'acord empresarial impulsat per Pimec que promociona el consum de productes de qualitat elaborats a Catalunya, sota el nom 'Producte Nostre'.
La iniciativa pretén reforçar la competitivitat de les empreses catalanes a través d'estàndards de qualitat de producte i bones pràctiques en la producció.