Muguruza accedeix a tercera ronda a Cincinnati

Garbiñe Muguruza
AELTC/BEN SOLOMON /

MADRID, 16 ago. (EUROPA PRESS) -

La tennista espanyola Garbiñe Muguruza, cap de sèrie número quatre, s'ha classificat aquest dimecres per a la tercera ronda del torneig de Cincinnati, corresponent al circuit de la WTA, després de derrotar la brasilera Beatriz Haddad Maia en dos sets, per 6-2 i 6-0.

Garbiñe Muguruza ha sumat així la seva 35ena victòria de l'any en un partit que ha durat tan sols una hora i cinc minuts i on l'espanyola ha trencat fins a sis cops el servei de la brasilera.

El partit ha començat molt igualat, amb 2-2, però la guanyadora del passat Wimbledon ha trobat el ritme necessari per contrarestar el tennis agressiu i de cops guanyadors de l'esquerrana brasilera. Muguruza s'ha carregat de paciència, ha estat constant i, a poc a poc, ha anat minant la moral de la seva rival que ha vist com l'espanyola aprofitava les seves oportunitats de ruptura.

Després de guanyar el primer set, Muguruza ha encadenat un parcial de 12 de 17 punts guanyats en el segon i s'ha imposat en el tercer punt de partit. L'actual número sis del món s'ha mostrat "molt contenta" després d'aconseguir la passi a tercera ronda, un partit difícil després de la inesperada derrota a quarts de final a Toronto. Ha qualificat la brasilera com "una jugadora molt poderosa i que estava jugant molt bé".