Marc Gasol i els Grizzlies desarboren els Thunder d'Abrines

Marc Gasol en el Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder
MEMPHIS GRIZZLIES

MADRID, 30 des. (EUROPA PRESS) -

El pivot espanyol Marc Gasol ha tornat a arrodonir una gran actuació (25 punts, 8 rebots, 5 taps) en la contundent victòria dels Memphis Grizzlies sobre els Oklahoma City Thunder (114-80), amb força minuts per a Álex Abrines (10 punts), mentre que els Sixers de Sergio Rodríguez han caigut a Utah (100-83).

En un duel directe entre el setè i el sisè classificat de la Conferència Oest, els Grizzlies han exhibit la seva millor defensa i han aprofitat el pitjor partit del curs de Russell Westbrook per elevar el seu balanç a 21-14.

El base visitant, rei del 'triple-doble' aquesta temporada, ha perdut els papers en l'equador del tercer quart i ha discutit amb els àrbitres fins que ha estat expulsat. Ha abandonat el parquet amb sis pèrdues i cap assistència repartida, tot i que el temps que ha jugat li ha valgut per ser el màxim anotador dels seus (21).

Tot i això, en aquell moment el seu equip ja ha tingut el partit molt complicat (61-45) davant la fortalesa del FedEx Fòrum, on els Grizzlies pugen molts punts i, a més, aquesta vegada han comptat amb la millor versió de Zach Randolph (21 i 8 rebots) i el suplent Troy Daniels (22), que han fet oblidar el lesionat Mike Conley.

Per la seva banda, Abrines s'ha mostrat molt actiu i ha disputat més de 26 minuts en els quals ha aportat 10 punts, tot i que s'ha mostrat erràtic en el llançament exterior (2/11 en tirs de camp).

A Salt Lake City, Sergio Rodríguez ha sumat 3 punts, 2 assistències i 2 rebots davant els Jazz i ha patit un ensurt al final del tercer quart, quan una torçada de turmell li ha impedit participar en el parcial decisiu. Els Sixers han mantingut el marcador equilibrat fins aleshores, però han acabat acusant la baixa de Joel Embiid i han estat escombrats en els darrers minuts.