Ibaka i Calderón, claus en els triomfs de Toronto i Atlanta

Serge Ibaka
ORLANDO MAGIC

MADRID, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

Els Toronto Raptors s'han situat prop de la classificació en el seu 'play-off' davant els Milwaukee Bucks (3-2) després de sumar una altra contundent victòria (119-93) amb lideratge de Serge Ibaka, mentre que els Atlanta Hawks d'un bon José Manuel Calderón han equilibrat la seva sèrie contra els Washington Wizards (2-2) després d'apuntar-se el quart partit (111-101).

Després de veure's 1-2 per sota en aquesta primera ronda dels 'play-offs', els Raptors han tret tota la seva duresa competitiva i s'han situat prop de la segona sèrie, en la qual ja els esperen els classificats Cleveland Cavaliers després d'escombrar els Indiana Pacers.

A l'Air Canada Center, l'equip canadenc ha sotmès des del primer minut els Milwaukee amb el caràcter d'Ibaka (19 punts, 6 rebots, 3 assistències, 3 taps i 1 recuperació) i el lideratge anotador del sorprenent Norman Powell (25).

Fins a sis jugadors de l'equip local han acabat en dobles dígits d'anotació, massa per a uns Bucks entregats una nit més
a Giannis Antetokounmpo (30 punts, 9 rebots). Després d'exhibir la seva millor versió, Toronto té ara dues oportunitats de rematar l'eliminatòria, la primera a domicili al BMO Harris Bradley Center.

CALDERÓN DIRIGEIX EL TRIOMF D'ATLANTA

També en la Conferència Est, els Atlanta han equilibrat la seva sèrie contra els Wizards amb una actuació destacada de Calderón, que ha jugat 20 minuts a causa dels problemes de Dennis Schroder en els que ha aportat 10 punts, 5 assistències i 2 rebots.

Mentre el base extremeny ha estat en pista, el seu equip ha sumat un parcial favorable de +29 punts, mostra de la seva bona direcció en un partit fonamental al Philips Arena, ja que una derrota hagués deixat el seu equip prop de l'eliminació.

El poder interior de Dwight Howard (16 punts, 15 rebots), la intel·ligència de Paul Millsap (19, 9 rebots, 7 assistències) i dos triples en els minuts finals del mateix Schroder (18) han encarrilat la victòria de l'equip de Geòrgia, fent estèril l'esforç del visitant Bradley Beal (32).

--ESTADÍSTIQUES DELS JUGADORS ESPANYOLS.

SERGE IBAKA: 19 punts, 6 rebots, 3 assistències, 3 taps i 1 recuperació.

JOSÉ MANUEL CALDERÓN: 10 punts, 5 assistències i 2 rebots.