Publicat 25/03/2016 11:44

Una 'start-up' potenciarà estudis d'estiu a Austràlia per a adolescents

Ha ajudat el 25% dels espanyols de 18 a 45 anys que han anat a estudiar a Austràlia des de 2012

BARCELONA, 25 març (EUROPA PRESS) -

L'start-up australiana fundada per una catalana que assessora joves espanyols que vulguin estudiar i treballar a Austràlia AUssieYouTOO començarà a dirigir-se a joves d'entre 15 i 18 anys que vulguin estudiar al país oceànic.

L'empresa ha obert una línia que prestarà serveis d'assessoria gratuïta i que cada any permetrà a 20 menors estudiar en una escola del país durant juny, juliol i agost gràcies a un acord amb el centre, ha explicat a Europa Press una portaveu de la companyia.

Els menors viuran amb una família australiana i conviuran amb altres estudiants internacionals del Japó, Corea del sud, Suècia i Alemanya i s'intentarà que no coincideixin amb cap dels altres 20 espanyols en les classes perquè s'hagin de comunicar sempre en anglès.

DEMANDA CREIXENT

La fundadora de la nova empresa, Marta Caparrós, ha justificat la creació d'aquest nou programa en la demanda creixent de pares que s'havien interessat per altres programes i preguntaven si hi havia algun producte per a menors.

Segons ella, els pares volen que els seus fills es familiaritzin al màxim amb l'anglès en els "anys immediats a la seva carrera professional" perquè siguin capaços de desenvolupar-se en aquest idioma quan comencin a treballar.

1.500 ESPANYOLS DES DE 2012

Des que es va fundar el 2012, AUssieYouTOO ha prestat els seus serveis a més de 1.500 espanyols de 18 a 45 anys, que representen un 25% dels ciutadans espanyols que han viatjat amb visat d'estudiant a aquest país.

El 64% tenen entre 18 i 29 anys, el 31% entre 30 i 39, i el 5% són majors de 39; procedeixen majoritàriament de Catalunya, la Comunitat de Madrid, València i Andalusia.

Sobre els avantatges d'estudiar a Austràlia en comptes d'altres països de parla anglesa més pròxims com el Regne Unit i Irlanda, Caparrós assegura que hi ha menys espanyols --motiu pel qual és més fàcil barrejar-se amb natius-- i que ofereix més facilitats als estudiants una vegada se superen els tràmits burocràtics ja que el visat permet treballar entre 20 i 40 hores setmanals.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés