Actualitzat 04/10/2017 11:26

La llista gastronòmica 'The World's Best 50 Restaurants' celebra a Barcelona els seus 15 anys

Celebració del 15 aniversari de la llista 'The World's Best 50 Restaurants'
EUROPA PRESS

La cita congrega Ferran Adrià, René Redzepi, Joan Roca, Massimo Bottura i Daniel Humm

BARCELONA, 27 juny (EUROPA PRESS) -

La revista 'Restaurant', que elabora la llista 'The World's Best 50 Restaurants', ha celebrat a Barcelona el 15è aniversari en un acte a Barcelona amb el xef barceloní Ferran Adrià com a amfitrió de l'esdeveniment.

La celebració ha comptat amb cinc dels xefs que han ocupat el primer lloc de la llista en els 15 anys d'història: el més destacat ha estat Ferran Adrià per ser per primera vegada el nombre u de la llista el 2002 amb l'ara tancat elBulli, que en total és va proclamar cinc vegades guanyador de la llista --2002, 2006, 2007, 2008 i 2009--.

També han participat en la celebració integrants del podi dels millors del món, com el cuiner René Redzepi --del Noma, cinc vegades guanyador--, Joan Roca --Celler de Can Roca, bicampió--, Massimo Bottura --Osteria Francescana, guanyador el 2016-- i Daniel Humm --Elevin Madison Park, guanyador el 2017--.

Cadascun d'ells ha compartit a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de la capital catalana la seva visió personal sobre el futur de la gastronomia en els conferències #50BestTalks.

A més, com a mestre de cerimònies, Ferran Adrià s'ha encarregat de dirigir una experiència gastronòmica especial i en exclusiva per a cuiners i convidats a la celebració.

En aquesta experiència en el restaurant Bravo 24 (W Hotel Barcelona) han cuinat diferents xefs de Barcelona que van formar part d'elBulli oferint una combinació de cuina tradicional i contemporània en una reinterpretació dels tapis.

Han participat Carles Abellán --Bravo--, Albert Adrià --Tiquets Pakta, Fulla Santa, Celler 1900, Nen Vell i Enigma--, José Andrés --Thinkfood Group--, Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas --Gaudir--, Eugeni de Diego --elBulliLab--, Rafa Morales --Grup Iglesias--, Albert Raurich --Dues escuradents, Dues pebrots--, Jordi Roca --Celler de Ca Roca--, Toni Romero --Suculent--, Marc Singla --La Mar Salada--, i Rafa Zafra --Estimar--.

Així mateix, també han participat amb els seves elaboracions Christian Escribà, amb la seva proposta dolça, i Manel Vehí i Marc Alvarez amb els seves creacions cocteleras.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés