Aviso: Esta noticia tiene más de un año. Última actualización: 17/09/2012

OFERTA GASTRONÒMICA

Agro.- Moritz inaugura un espai a Barcelona dedicat a la degustació de vins

Oferirà el consum en petites quantitats per permetre preus assequibles

   BARCELONA, 17 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Moritz inaugura aquest dilluns el local 'Bar à vins', situat a la seva antiga fàbrica de Ronda Sant Antoni de Barcelona i dedicat a la degustació de vins, que complementarà la seva oferta amb propostes gastronòmiques, ha informat en un comunicat.

   La companyia catalana ha destacat que la cervesa i el vi ocupen espais absolutament complementaris, i segons el director general de Moritz, Albert Castellón, la inauguració d'aquest local juntament amb la 'Brasserie Louis Moritz' busca "seguir democratitzant les experiències gastronòmiques per al gran públic".

   La carta de vins tindrà més de 400 ampolles i 40 referències entre les quals tindran un clar protagonisme els caldos d'origen català, així com els europeus, sobretot francesos.

   Per permetre provar grans vins a un preu econòmic, es podran degustar a partir de dos centilitres (cl) d'Horta Sicília, Petrus, Romaneé Conti, Mouton Rothschild i Ermita, entre d'altres, tot i que la carta també estarà disponible en copes de formats de 10 i 30 cl, així com l'ampolla sencera.

   Moritz ha desenvolupat un sistema per permetre l'òptima conservació de la beguda tot i que se'n vagi extraient en petites quantitats, ha destacat.

   Xavi Ayala dirigeix l'equip de sommeliers que treballaran en el local, i que es complementarà amb l'oferta gastronòmica creada per Jordi Vilà, la qual inclourà maridatges com les ostres i el xampany.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2014 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.
Sobre Aldia.cat