Publicat 21/06/2016 17:10

54 restaurants gironins, distingits per cuinar amb producte de proximitat

La Generalitat ha reconegut aquests establiments a la presentació de la campanya de venda de proximitat

GIRONA, 21 juny (EUROPA PRESS) -

La Generalitat ha distingit a Girona 54 restaurants de la província amb el segell 'Venda de proximitat-Circuit curt', que distingeix els establiments que cuinen amb producte de proximitat.

El lliurament d'aquests distintius s'ha fet durant la presentació de la campanya d'aquest segell que ofereix la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i que s'ha fet aquest dimarts a Girona.

El departament pretén que aquesta campanya fomenti les relacions comercials entre productors locals i restauradors, i per això compta amb la col·laboració de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica (FICCG).

En aquest sentit la FICCG està facilitant el contacte entre productors i restauradors locals donant suport a la iniciativa de crear una Associació de Productors que a més pogués tenir diverses delegacions pel territori.

A la presentació d'aquest dimarts hi han estat presents bona part dels restaurants que han estat distingits amb aquest segell, entre els quals hi ha Els Tinars de Llagostera o el Roser 2 de l'Escala.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés