Actualizado 14/12/2016 15:36

Arriben als mercats i restaurants els primers exemplars de Gall del Penedès etiquetats amb el certificat IGP

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust

ACN

Vilanova i la Geltrú.-Els primers exemplars de Gall del Penedès etiquetats amb el certificat d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP) s’han començat a distribuir a mercats i restaurants aquest dimecres al matí. Una gran etiqueta verda en forma de pàmpol identifica els pollastres que han rebut el certificat a nivell europeu com a producte autòcton de qualitat. La presidenta del Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, Maria Antonia Udina, ha assegurat a l’ACN que els criadors estan “molt contents, cansats i esperançats”, després d’onze anys de treball fins arribar a distribuir els pollastres amb aquest segell. Tant criadors com venedors destaquen que el gall penedesenc es diferencia de la resta de pollastres pel mètode de criança lenta i per la singularitat del gust.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés