Publicat 26/7/2019 12:55:23CET

Vueling cancel·la més de 110 vols a causa de la vaga de personal d'Iberia a Barcelona

Avió Airbus A320 de Vueling
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 26 jul. (EUROPA PRESS) -

Vueling ha cancel·lat més de 110 vols per la vaga de personal d'Iberia a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat que hi ha convocada aquest cap de setmana, els dies 27 i 28 de juliol.

En un comunicat aquest divendres, l'aerolínia ha informat que a causa de la vaga es veuran afectats els serveis habituals, "cosa que provocarà restriccions en l'operativa de Vueling".

"Com a conseqüència d'aquestes vagues, totalment alienes a Vueling, i per mirar de causar els mínims inconvenients als nostres clients, ens hem vist obligats a planificar la cancel·lació anticipada d'alguns vols", ha sostingut la companyia.

La companyia recomana que els passatgers afectats per un vol cancel·lat no acudeixin a l'aeroport i ofereix la possibilitat de canviar el vol de manera gratuïta per volar en els 15 dies següents o sol·licitar el reemborsament del trajecte afectat.

La cancel·lació de vols arriba un dia abans de l'inici de la vaga prevista de personal de terra d'Iberia a l'Aeroport de Barcelona, després que no hi hagi hagut un acord amb la companyia malgrat les jornades de mediació que ha convocat la Generalitat.

VOLS AFECTATS

Entre els vols afectats hi ha connexions amb les ciutats europees de París, Amsterdam, Londres, Brussel·les, Roma, Copenhaguen, Munic, Lisboa, Milà, Niça i Venècia.

Pel que fa als vols nacionals, es veuran afectades les connexions amb Madrid, Sevilla, Santiago de Compostel·la, Astúries, Alacant, Màlaga i Granada.