Publicat 22/8/2019 12:55:09 +02:00CET

Vueling cancel·la 112 vols aquest cap de setmana al Prat per la vaga d'Iberia

Avió de Vueling
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 22 ago. (EUROPA PRESS) -

Vueling ha cancel·lat un total de 112 vols aquest cap de setmana a l'Aeroport de Barcelona-El Prat amb motiu de la vaga convocada pel personal de terra d'Iberia.

Les cancel·lacions són semblants a les que es van fer de cara a les aturades del juliol i es reparteixen en 46 vols el dissabte 24 d'agost i 66 el diumenge 25, han informat fonts de la companyia a Europa Press.

L'aerolínia ha comunicat als passatgers afectats la cancel·lació dels vols, que calculen que són uns 18.000 usuaris, i els ha ofert reubicar-los en un altre vol adaptat a les seves necessitats o tornar-los els diners.

La plantilla d'Iberia Barcelona és de 2.500 treballadors, que s'encarreguen de la facturació, l'embarcament, la càrrega i descàrrega, l'assistència i el manteniment als avions, i donen servei a una vintena de companyies, entre elles, Vueling.

També han convocat aturades el divendres 30 i el dissabte 31 d'agost, i demanen convertir els treballadors temporals en fixos, acabar amb la falta de personal, i l'excés de càrregues de feina i l'abús de les hores extraordinàries, entre altres demandes.

Aquest dijous s'està duent a terme des de les 11.00 hores una reunió de mediació entre els treballadors i la direcció de l'empresa per mirar de desencallar el conflicte i evitar la vaga.