Publicat 27/1/2014 9:56:32 +01:00CET

Vidal-Quadras deixa el PP després de 30 anys de militància per diferències amb la direcció

Aleix Vidal-Quadras (PP)
EUROPA PRESS

MADRID, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident del Parlament Europeu Alejo Vidal-Quadras ha enviat una carta al president del PP, Mariano Rajoy, anunciant-li que deixa el partit per diferències amb la direcció i denunciant que els seus intents de discutir constructivament i lleial han "topat invariablement amb el silenci i la indiferència".

"Jo no he canviat, ara em trobo obligat a anar-me'n per seguir al mateix lloc", afirma l'eurodiputat en un vídeo publicat a Internet en què remarca que ell sempre ha defensat els mateixos valors, les mateixes idees i les polítiques que a cada moment ha considerat adequades per a la societat.

Vidal-Quadras, que al llarg dels últims anys acumula un llarg historial de distanciaments amb la direcció del PP, diu que la decisió de donar-se de baixa del PP "ha estat dolorosa però inevitable".

La justifica que, des que l'actual Govern del PP va prendre possessió el gener del 2012, difereix del seu diagnòstic de la crisi "múltiple i profunda que travessa Espanya" i que defineix com a econòmica, institucional, moral i d'unitat nacional.

"Les solucions que des del meu punt de vista haurien d'aplicar-se per superar-la, no només són diferents de les del Govern espanyol, sinó que en qüestions essencials són contraposades", reconeix Vidal-Quadras, i tot seguit lamenta que tot i que ha intentat "reiteradament discutir constructivament i lleial amb la direcció del partit, només ha trobat silenci i indiferència.

212976.1.260.149.20140127095632
Vídeo de la noticia