Publicat 27/1/2014 9:50:07 +01:00CET

Camacho diu que és Vidal-Quadras qui ha canviat

A. Sánchez Camacho (PP) y M. Rajoy
EUROPA PRESS

MADRID, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha respost aquest dilluns al ja exdirigent popular Alejo Vidal-Quadras que qui ha canviat és ell, no el seu partit, i alhora ha relativitzat les expectatives electorals del partit Vox, en què possiblement desembarcament el polític.

"El PP sí que està en el mateix lloc, crec que qui no ho estava és Alejo Vidal-Quadras", ha dit en declaracions a la Cadena Ser recollides per Europa Press després que el seu antecessor en la presidència del PP català hagi anunciat que ha demanat la baixa del partit en el qual va militar 30 anys.

Segons Camacho, Vidal-Quadras ja havia demostrat en els últims temps el seu canvi de posicions, exercint com a vicepresident de l'Eurocambra però no actuant conforme "el programa electoral ni els principis amb els quals es va presentar", i ha afirmat que respecta la seva decisió de deixar el PP, però no comparteix els seus arguments.

D'altra banda, ha assegurat que no tem un degoteig de fugues del PP i, segons la seva opinió, els que se n'han anat són persones "molt concretes" que no compartien la posició de la majoria del partit.

Camacho ha dit no saber si Vidal-Quadras se sumarà a Vox, el partit que ha fundat el també expopular Santiago Abascal, però ha relativitzat les seves expectatives electorals: "No crec que vagin a obtenir els resultats que alguns esperen", ha dit.