20 empreses de l'internet de les coses exposaran a la Barcelona Industry Week

Publicat 27/10/2019 18:36:27CET
Barcelona Industry Week, 2018
FIRA DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

Barcelona Activa ha seleccionat 20 empreses de Barcelona que fan servir dispositius de l'internet de les coses per participar en el IoT World Congress, dins la Barcelona Industry Week, del 29 al 31 d'octubre al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, segons un comunicat de l'Ajuntament.

El conjunt d'aquestes startups facturen uns 6 milions d'euros i donen treball a 200 persones, i totes han implementat sistemes que permeten oferir solucions als problemes de mobilitat, seguretat, robòtica, eficiència energètica i medicina, entre d'altres sectors.

L'estand de l'Ajuntament de Barcelona disposarà, per primera vegada, d'un espai d'atenció a les empreses estrangeres que vulguin portar el seu negoci a la capital catalana, per així atreure "noves activitats comercials i tecnològiques".

El consistori també oferirà tours dirigits a empreses industrials i del sector creatiu i cultural, perquè també tinguin en compte tots els instruments i recursos que ofereix l'alta tecnologia i la digitalització.

SALÓ INDUSTRY

En el saló Industry, Barcelona Activa donarà visibilitat als serveis que ofereix de suport al prototipatge empresarial del Parc Tecnològic, i explicarà com ofereix la formació i l'ús accessible dels instruments necessaris per a la fabricació digital a les empreses d'aquest àmbit.

L'estand també inclourà la Xarxa d'Ateneus de Fabricació, que té cinc espais a la ciutat: aquests ateneus són un recurs públic amb màquines per a fabricació digital i amb persones que capaciten per al seu ús, obert a tota la ciutadania, sobretot al sector educatiu i als emprenedors.

MERCAT DE TALENT DIGITAL

Aquests mateixos dies, al Cybersecurity Congress, se celebrarà un Job Market Placer per a persones que busquin treball en Ciberseguretat.

En l'àmbit digital, especialitzar-se en seguretat i en protecció i gestió de dades serà una de les ocupacions més demandades, com figurava en el Llibre Blanc del Futur del Treball que va editar Barcelona Activa.

Participaran més de 15 empreses, incloses Nestlé, Deloitte i Ernst & Young, a la recerca d'aquests nous perfils digitals.

el més llegit

 1. 1

  Torra anunciarà la data de les eleccions un cop s'aprovin els pressupostos

 2. 2

  Podem demana blindar prestacions i reforçar serveis públics abans d'anar a eleccions

 3. 3

  Duch: "El Parlament Europeu no va decidir retirar l'acta de diputat a Junqueras"

 4. 4

  Google comença a cobrar al Govern dels EUA per l'accés a les dades d'usuaris

 5. 5

  Puigdemont i Comín renuncien a integrar-se al grup Verds-ALE de l'Eurocambra

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista