Publicat 17/5/2019 11:36:54 +02:00CET

Valls confia ser la sorpresa i guanyar l'Alcaldia: "Ens queden vuit dies per convèncer"

26M.- Valls Confia A Ser La Sorpresa I Guanyar L'Alcaldia: ?Ens Queden Vuit Dies Per Convèncer?
EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat de BCN Canvi-Cs a l'Alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha confiat aquest divendres que serà la sorpresa de les eleccions municipals del 26 de maig i guanyarà a l'Ajuntament de Barcelona: "Ens queden vuit dies per convèncer".

Ho ha dit en declaracions als mitjans abans de visitar l'Automobile al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, el dia en què s'arriba a l'ecuador de la campanya de les municipals.

"Ens queden vuit dies per convèncer. Serem la sorpresa, els barcelonins demanen canvi, demanen futur, seguretat, que la ciutat estigui ben gestionada i aquest canvi el representem nosaltres", ha defensat.

L'ex-primer ministre francès ha destacat l'acte central de campanya d'aquest dijous, que va reunir un miler de persones i que demostra que pot haver-hi una sorpresa en les eleccions: "Estem segurs que podem guanyar. Estem molt animats i optimistes".

Ha assenyalat que la decisió de qui governa la ciutat en el futur és dels barcelonins, que hi ha molts indecisos que encara poden canviar el seu vot i ha tornat a apel·lar als votants progressistes perquè "saben on és el vot útil".

També ha tornat a carregar contra ERC, que ha qualificat de ser "un partit sectari que no és moderat, que va a les europees amb Bildu", i ha reiterat que hi ha un perill real que pactin amb l'alcaldessa, Ada Colau.

Valls ha rebutjat valorar la proposta del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que la ministra Meritxell Batet i el senador Manuel Cruz siguin els presidents del Congrés i del Senat respectivament perquè afirma que està concentrat en la seva campanya i a convèncer els ciutadans de Barcelona.*
AUTOMOBILE

Abans de visitar l'Automobile acompanyat del número tres de la seva candidatura, Celestino Corbacho, ha sostingut que aquest saló ha de servir per "imaginar amb la indústria del cotxe el que és el cotxe del demà, el cotxe compartit, elèctric, la mobilitat" per apostar per la investigació i per fer un canvi que afronti el canvi climàtic.

També ha subratllat la necessitat que Barcelona aculli i reforci aquest tipus de congressos i esdeveniments, i que la ciutat recuperi les empreses que se'n van anar després de l'1-O.

"Volem recuperar el lideratge econòmic", i ha afegit que això s'aconseguirà a través d'un pacte públic-privat que doni confiança per invertir a la ciutat i es generin més llocs de treball.