Publicat 13/3/2019 19:17:02 +01:00CET

Valls assegura que els hotels són una "pea clau per recuperar" Barcelona

EUROPA PRESS

BARCELONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

El candidat a l'Alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha assegurat aquest dimecres que els hotels són "una pea clau per recuperar" la ciutat, i ha mostrat el seu suport a un sector que suposa una font de riquesa per a la capital catalana, ha informat en un comunicat.

En una reunió amb el Gremi d'Hotels, ha recordat que el sector ha estat "copejat per la turismofbia d'aquests darrers quatre anys", i ha dit que és necessari recuperar l'atractiu de Barcelona perqu la gent pugui viure i desenvolupar-se professionalment.

Valls també ha explicat els cinc eixos de les seves propostes turístiques: recuperar l'ambició com a ciutat, impulsar-ne la projecció internacional, construir una urbs global i metropolitana, millorar la professionalitat en la gestió turística i potenciar la collaboració publicoprivada.

Ha subratllat la necessitat de recuperar "l'esperit obert, acollidor i cosmopolita per fer de Barcelona la gran capital europea del Mediterrani", i ha insistit que els hotels ajuden a situar la ciutat en el mapa europeu, mediterrani i mundial.

L'ex-primer ministre francs també ha incidit en la necessitat de professionalitzar la gestió del turisme i potenciar la collaboració publicoprivada: "Fa falta avanar en una gestió de qualitat i una distribució més intelligent dels fluxos turístics".

Segons Valls, l'actual Govern municipal s'ha caracteritzat pels seus prejudicis ideolgics i per la mala gestió: "Tenen prejudicis contra el turisme, la Gurdia Urbana, el desenvolupament econmic, el petit comer, els empresaris i els hotelers", ha dit.