Publicat 22/2/2019 9:49:55 +01:00CET

Valls sobre Arrimadas: "La política espanyola la necessita, per Catalunya també"

Manuel Valls
Ricardo Rubio - Europa Press

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El candidat a l'alcaldia de Barcelona i ex-primer ministre francs Manuel Valls ha considerat que la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, és una dirigent amb molt talent i ha afegit: "La política espanyola la necessita, per crec que Catalunya també".

Valls ha contestat així en una entrevista aquest divendres a la Cope recollida per Europa Press a la pregunta de si consideraria una bona idea el salt d'Arrimadas a la política estatal, a la qual cosa ha afegit: "Espero tenir Inés Arrimadas al meu costat en la batalla per Barcelona durant tota la campanya".

Sobre el judici al referndum de l'1-O, ha considerat que la Justícia espanyola est donant "una imatge de respecte de la defensa, de l'estat de dret, dels drets de tothom i de serenor i tolerncia".

Valls ha alertat que si l'independentisme guanya les eleccions a Barcelona, la victria "els donar una altra vegada fora" i suposar una plataforma internacional per reivindicar les seves idees.

Per aquest motiu, ha demanat al PSC posicionar-se i aclarir si volen governar "amb els constitucionalistes o amb la senyora Colau, que ha deteriorat la ciutat" i vol pactar amb els independentistes, en la seva opinió.