Publicat 24/6/2019 11:07:20CET

Unes 60.000 persones celebren la revetlla a les platges de Barcelona

Revetlla de Sant Joan 2019 a Barcelona
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 24 juny (EUROPA PRESS) -

Unes 60.000 persones han celebrat la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona la nit d'aquest dilluns, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Els serveis de neteja han iniciat les seves tasques a les 6.30 hores i han recollit 20 tones de residus fins a les 9.10 del matí, quan totes les platges han quedat obertes al públic.

Els Bombers de Barcelona han fet 161 serveis durant la nit: han registrat vuit focs en edificis, un en massa forestal, 44 a la via pública i han detectat 70 contenidors cremats.

També han fet sis actuacions per fogueres no autoritzades i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut 2.625 llaunes de beguda per venda ambulant.

Durant tota la setmana l'Ajuntament ha fet una campanya de sensibilització per conscienciar i demanar col·laboració a mantenir les platges netes.

Durant la jornada de Sant Joan acaba la campanya de sensibilització amb una instal·lació a la platja de Nova Icària, on s'han col·locat residus no recollits per visibilizar l'incivisme a les platges durant la revetlla.

el més llegit

 1. 1

  La Generalitat rebutja els ERTE de Dexeus i Embolicar

 2. 2

  Els agricultors de Lleida temen els danys de la primera gelada de fruiteres de la campanya

 3. 3

  La UME arriba a Badalona (Barcelona) després de la sol·licitud d'ajuda del Govern

 4. 4

  Castellar (Barcelona) impulsa que els nens enviïn cartes a les residències de majors

 5. 5

  La Generalitat avança 61 milions a administracions locals de Catalunya