Publicat 22/5/2019 17:39:26 +02:00CET

El TSJC obliga la concessionària de neteja de Sabadell a instal·lar el sistema de control de vehicles

SABADELL (BARCELONA), 22 maig (EUROPA PRESS) -

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TJSC) ha obligat la concessionària de la neteja i recollida de residus a Sabadell, Smatsa, a instal·lar el sistema de control de GPS als vehicles.

D'aquesta manera, denega les mesures cautelars requerides per la concessionària, que reclamava la suspensió d'aquesta implantació tecnològica, segons ha informat l'Ajuntament aquest dimecres en un comunicat.

En la sentència, el magistrat ha subratllat que la inversió de 388.000 euros "no és una pèrdua econòmica irreparable en un contracte que factura 18 milions d'euros anuals", alhora que ha assenyalat el benefici per a una major seguretat jurídica per evitar conflictes sobre les xifres facturables per Smatsa.

La resolució judicial, com ha apuntat el consistori, aixeca la suspensió de l'expedient de 36.000 euros que va quedar detingut el passat 27 de març d'aquest any per no instal·lar aquests geolocalitzadors a la flota.

Al febrer del 2018, l'Ajuntament va aprovar que es requerís a Smatsa completar la instal·lació del sistema de control via GPS a tots els serveis, perquè un 26% dels equips tenien aquest sistema de seguiment.