Publicat 11/06/2015 15:41

Trias defensa la importància que Barcelona tingui una "marca gastronòmica pròpia"

Inauguración del II Tast a la Rambla
TAST A LA RAMBLA

BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Barcelona en funcions, Xavier Trias, ha destacat aquest dijous la importància que la capital catalana tingui "una marca gastronòmica pròpia", i ha defensat que aquest sector és un dels més consolidats i competitius de la ciutat.

"La gastronomia és la simbiosi entre la cultura, la creativitat, el coneixement, la innovació i el benestar", ha ressaltat en la inauguració de la segona edició de l'esdeveniment gastronòmic Tast a la Rambla.

La fira se celebra des d'aquest dijous fins al diumenge a la Rambla de Santa Mònica, i ofereix creacions d'uns 50 establiments de la ciutat, que inclouen bars, restaurants i pastisseries.

A més de poder degustar les creacions dels diversos establiments, els visitants podran participar en diversos tallers programats relacionats amb l'àmbit de la gastronomia.

A la inauguració també han assistit la directora de Turisme de la Generalitat, Marian Muro; la regidora en funcions del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs; la directora del grup GSR, Roser Torras, i el president d'Amics de la Rambla, Joan Oliveras.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés