BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -
L'alcalde de Barcelona en funcions, Xavier Trias, ha destacat aquest dijous la importància que la capital catalana tingui "una marca gastronòmica pròpia", i ha defensat que aquest sector és un dels més consolidats i competitius de la ciutat.
"La gastronomia és la simbiosi entre la cultura, la creativitat, el coneixement, la innovació i el benestar", ha ressaltat en la inauguració de la segona edició de l'esdeveniment gastronòmic Tast a la Rambla.
La fira se celebra des d'aquest dijous fins al diumenge a la Rambla de Santa Mònica, i ofereix creacions d'uns 50 establiments de la ciutat, que inclouen bars, restaurants i pastisseries.
A més de poder degustar les creacions dels diversos establiments, els visitants podran participar en diversos tallers programats relacionats amb l'àmbit de la gastronomia.
A la inauguració també han assistit la directora de Turisme de la Generalitat, Marian Muro; la regidora en funcions del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs; la directora del grup GSR, Roser Torras, i el president d'Amics de la Rambla, Joan Oliveras.