Publicat 5/9/2019 14:30:59 +02:00CET

Tram crida a donar sang en un tramvia a Francesc Macià aquest divendres

Tram crida a donar sang en un tramvia en Francesc Macià aquest divendres
TRAM

BARCELONA, 5 set. (EUROPA PRESS) -

Tram oferirà aquest divendres per tercer any consecutiu un tramvia perquè el Banc de Sang i Teixits de Catalunya atengui donants de sang. El tramvia quedarà estacionat a la parada de Francesc Macià, on es podran fer donacions entre les 11.00 i les 21.00 hores.

Per convertir aquest tramvia en un centre de donació de sang, s'han retirat les barres i els seients de l'interior del vehicle, de manera que l'espai quedarà lliure per instal·lar-hi lliteres i neveres i facilitar l'espai als donants i al personal sanitari, ha detallat Tram aquest dijous en un comunicat.

La campanya de l'any passat de Tram va aconseguir captar 162 donants i 133 donacions vàlides, que van beneficiar almenys 400 persones --cada donació ajuda com a mínim a tres persones--.

Amb el lema 'Dona el millor de tu. Vine al TRAMvida a donar sang', la campanya es fa amb la col·laboració de la Conselleria de Salut de la Generalitat, el Banc de Sang i Teixits, l'Autoritat del Transport Metropolità i Alstom.

Cada donant rebrà un bitllet senzill de dos viatges i un obsequi, ha detallat Tram, que ha recordat que es calcula que diàriament es necessiten entre 800 i 1.000 donacions a Catalunya.