Publicat 9/1/2019 15:47:48 +01:00CET

Tram creu que la conductora accidentada a Sant Adri va perdre el coneixement

Tram accidentat a l'estació de Sant Adri
@BOMBERSCAT

BARCELONA, 9 gen. (EUROPA PRESS) -

Tram creu que la conductora del tramvia accidentat a la parada de Sant Adri de Bess (Barcelona) va perdre el coneixement durant el moment final de la frenada, per la qual cosa va xocar al final de la línia de la T4 i la T6.

Les fonts de Tram consultades per Europa Press han sostingut que el tramvia va funcionar correctament, després d'haver analitzat la caixa negra i les imatges registrades pel tramvia, ha informat aquest dimecres Betevé.

Les mateixes fonts han assenyalat que l'atestat policial acabar de confirmar aquesta hiptesi sobre l'accident, que va tenir lloc dimecres passat i va deixar quatre ferits, inclosa la conductora.

La conductora, que va ser donada d'alta aquest diumenge, va perdre el coneixement després de comenar a frenar en acostar-se a l'estació, i el sistema d'emergncia mitjanant el qual frenen els tramvies si no es prem un botó cada 12 segons --conegut com a dispositiu de l'home mort-- no es va activar perqu el va prémer poc abans.

L'accident va provocar diferents afectacions a la xarxa del Trambess, perqu els tramvies no van poder arribar a l'estació de Sant Adri durant diverses hores, i d'altres línies van modificar el seu servei.