Publicat 22/2/2019 15:16:29 +01:00CET

TMB veu les "condicions" necessries per evitar la vaga de Metro durant l'MWC

TMB diu que existeixen totes les condicions necessries per sortir de la vaga
EUROPA PRESS

Vidal lamenta que perjudicaria principalment els barcelonins

BARCELONA, 22 febr. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de TMB i regidora de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, ha assegurat que existeixen totes les "condicions" necessries per evitar la vaga de Metro convocada pels treballadors entre dilluns 25 i dijous 28 de febrer, cosa que coincideix amb la celebració del Mobile World Congress (MWC).

Vidal ha explicat aquest divendres davant dels mitjans que segueixen amb les negociacions i que no hi ha motius per no sortir de la vaga, i en ser preguntada sobre la seva afectació sobre l'MWC, ha dit que no només afectaria els visitants, sinó sobretot "el més d'un milió de persones" que utilitzen diriament el servei.

Dilluns passat es va celebrar una reunió de mediació de la Conselleria de Treball, que no va suposar, segons van confirmar les fonts de la UGT a Europa Press, cap acostament de posicions, per la qual cosa de moment la vaga, consistent en aturades de dues hores per torn durant els dies afectats, es manté.

MWC COM A MARCA BARCELONA

En una altra compareixena, el regidor de Turisme, Comer i Mercats, Agustí Colom, ha assegurat que Barcelona est preparada per l'MWC, que és "una gran cita per a la ciutat", ats que connecta Barcelona amb el món de les noves tecnologies.

Ha ressaltat que el congrés és una manera més de dur a terme la campanya Marca Barcelona, perqu serveix per explicar al món com volen que es conegui Barcelona.

A més, ha destacat que més enll de l'ocupació que dona l'esdeveniment a la ciutat, la importncia recau en qu "crea ocupació de qualitat al llarg dels anys" perqu vincula la ciutat amb el desenvolupament constant de les noves tecnologies i serveix per impulsar noves iniciatives.