TMB recomana utilitzar el metro per la cavalcada de Reis a Barcelona

Actualitzat 3/1/2020 11:46:00 CET
Metre de Barcelona
TMB - Archivo

BARCELONA, 3 gen. (EUROPA PRESS) -

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana utilitzar el metro la tarda d'aquest diumenge amb motiu de la celebració de la cavalcada de Reis, així com altres cavalcades i actes semblants a diferents barris de la ciutat i municipis de l'àrea metropolitana.

En un comunicat aquest divendres, TMB ha explicat que, arran d'aquests esdeveniments, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la majoria de línies d'autobús, que es limitaran o desviaran entre les 16.00 i les 22.00 hores.

La cavalcada de Reis començarà a les 18.00 hores a l'avinguda del Marquès de l'Argentera i continuarà per Pla de Palau, Via Laietana, plaça Urquinaona, Fontanella, plaça Catalunya, Pelai, plaça Universitat, Sepúlveda, avinguda Paral·lel, plaça Espanya, avinguda Reina Maria Cristina i avinguda Rius i Taulet.

Per facilitar la mobilitat, el metro reforçarà amb més trens totes les línies convencionals, que circularan en intervals d'entre tres i cinc minuts, i el servei funcionarà fins a les 02.00 de la matinada perquè és vigília de festiu.

El metro es reforçarà amb personal d'atenció al públic i neteja a les estacions més concorregudes durant la cavalcada, com ara Ciutadella/Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Sant Antoni (L2), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Paral·lel (L2 i L3), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3).

Contador