Publicat 13/9/2019 16:55:56 +02:00CET

El Tibidabo supera els 180.000 visitants aquest agost, la xifra més alta de la seva història

El Parc d'atraccions del Tibidabo commemora el Dia Mundial sense Tabac
AJUNTAMENT DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 13 set. (EUROPA PRESS) -

El Parc d'Atraccions Tibidabo ha tancat la temporada d'estiu amb un mes d'agost de rècord, durant el qual han visitat el parc un total de 184.817 persones, la xifra més alta de la seva història, ha informat aquest divendres en un comunicat.

Amb l'arribada de la tardor, el parc s'adapta a l'horari escolar i obrirà cada cap de setmana entre les 11 i les 21 hores fins a finals d'octubre, i el cap de setmana vinent el funicular farà l'últim viatge abans de ser remodelat.

S'ampliarà el ventall d'activitats educatives amb el nou espai Creatibi Robòtics, que té l'objectiu d'aportar un "valor afegit" als visitants i consolidar l'educació com un dels quatre eixos estratègics del parc.

La tradicional Mostra de Titelles obrirà la temporada de tardor aquest cap de setmana amb l'espectacle 'Pipa, la titella meravella', i l'espai Creatibi de Lego Education tindrà un nou espai de robòtica educativa.

El funibus, un autobús que sortirà des de la plaça Kennedy, substituirà el funicular durant les obres de remodelació, i el parc ha explicat que el nou funicular, la Cuca de Llum, s'integrarà al parc com una atracció més.