Publicat 28/8/2020 12:23:59 +02:00CET

Terrassa (Barcelona) notifica sis casos entre més de 2.000 nens a 'casals' d'estiu

Una treballadora sanitària sosté una proveta amb una prova PCR (Arxiu)
Ricardo Rubio - Europa Press

   Hi ha hagut dos casos entre els 369 monitors

   TERRASSA (BARCELONA), 28 ago. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Terrassa (Barcelona) ha notificat sis casos positius, durant els mesos de juliol i agost, entre els 2.316 nens que han participat en alguns dels 39 'casals' d'estiu impulsats pel consistori.

   Aquestes activitats, dirigides a nens i adolescents d'entre 3 i 17 anys, van concentrar a 1.848 participants al juliol i a 468 a l'agost, ha informat l'administració local en un comunicat aquest divendres.

   La regidor d'Infància i Adolescència, Joventut, Adultesa i Famílies, Ona Martínez, ha precisat que els contagis "sempre s'han produït fora dels 'casals' i sense cap cas d'infecció entre membres del mateix", alguna cosa que, com ha subratllat, demostra el treball excel·lent dut a terme per els entitats.

   Així mateix, ha ressaltat "la ràpida detecció dels casos per part dels monitors que han activat els protocols tan aviat com han identificat el mínim símptoma" i ha afirmat que aquestes dades han demostrat que eren possibles aquestes activitats, a més de necessàries per al desenvolupament educatiu de la infància i la joventut.

   A més dels sis positius entre els participants, també hi ha hagut dos monitors infectats entre els 369 que han format part de l'elenc de supervisors: un és va identificar al juliol i l'altre a l'agost.

Contador