Publicat 14/4/2020 14:16:30 +02:00CET

El Tercer Sector reclama al Govern un "pla de xoc de caràcter urgent"

Campanya d'entrega d'aliments a famílies vulnerables de la Creu Roja a Barcelona durant el confinament pel coronavirus
EUROPA PRESS/D.ZORRAKINO

BARCELONA, 14 abr. (EUROPA PRESS) -

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya ha reclamat a la Generalitat i a la resta d'administracions públiques un "pla de xoc de caràcter urgent" per assegurar la sostenibilitat econòmica de les entitats socials, especialment involucrades en la lluita contra el coronavirus.

En un comunicat aquest dimarts, La Confederació ha remarcat el seu suport i acompanyament als col·lectius més vulnerables de la societat durant la pandèmia, "que ja de per si mateix es troben en situació de fragilitat i que ara més que mai requereixen de suports especialitzats per no quedar-se enrere".

Per això, entre altres mesures, demanen activar línies d'ajudes directes per cobrir les conseqüències econòmiques del Covid-19, facilitar la liquiditat de les entitats socials amb el "pagament immediat de factures i subvencions pendents", i incrementar la dotació econòmica dirigida a serveis socials i d'atenció a les persones als pressupostos del 2020.

el més llegit

 1. 1

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 2. 2

  Unes 300 persones fan una cadena humana a Tarragona per denunciar que les mesures sanitàries a l'aula són "insuficients"

 3. 3

  Encontats homenatja Josep Vallverdú amb una escultura del popular personatge Rovelló a la plaça del Pou de Balaguer

 4. 4

  AMPLIACIÓ:Els treballadors de Saint-Gobain tornen a tallar l'N-340 a l'Arboç per denunciar el tancament de la cristalleria

 5. 5

  Nou integrants d'una coral de gòspel de Sallent donen positiu en la covid-19