Publicat 13/5/2019 18:25:09 +02:00CET

El Tast a la Rambla tindrà una zona per a la cuina de l'àrea metropolitana de Barcelona

El Tast a la Rambla tindrà una zona per a la cuina de l'àrea metropolitana de Barcelona
TAST A LA RAMBLA - Archivo

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

La sisena edició del festival gastronòmic Tast a la Rambla dedicarà una nova zona a la cuina de l'àrea metropolitana de Barcelona, en esdeveniment que se celebrarà del 6 al 10 de juny, per aprofitar la festivitat de la Segona Pasqua.

En un comunicat aquest dilluns, l'organització ha detallat que el festival oferirà més de 40 degustacions de restaurants i pastisseries de la ciutat, a més d'activitats gratuïtes com 'shoowcookings', tallers de cuina, tastos i actuacions musicals.

Tast a la Rambla comptarà amb els xefs Carles Abellán, Carlota Claver, Christian Escribà, Germán Espinosa, Jordi Esteve, Xavier Franco, Nandu Jubany, Ariadna Julián, Meilan Kao, Fran López, Oscar Manresa, Ada Parellada, Paco Pérez, Carles Tejedor i Rafa Zafra.

Els establiments es dividiran en cinc àrees: Cuina d'Autor, Pastisseria, Tapes i platets, Cuina Tradicional i Cuina Metropolitana, que comptarà amb els restaurants Follia, de Sant Joan Despí; La Bonaigua, de Sant Just Desvern, i This & That Co., de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

L'organització --formada per Amics de la Rambla i Grup GSR--, preveu augmentar les 630.000 visites i 120.000 degustacions de l'anterior edició, i ha recordat que comptarà novament amb personal del Casal dels Infants del Raval i amb alumnes de l'escola CETT.