Publicat 17/1/2014 10:15:22 +01:00CET

Els Bombers continuen revisant l'edifici incendiat de Sant Adrià de Besòs

El parque de bomberos de Poble Sec
BOMBERS DE BARCELONA

BARCELONA, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

Els Bombers de la Generalitat, al costat de l'arquitecte municipal, continuen revisant l'edifici de la carretera de Mataró de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), en què un incendi ha provocat la mort de dues persones, han informat els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

El foc s'ha iniciat per causes que encara no se saben cap a les 2.53 hores en un pis de la tercera planta --on s'hi acumulava material-- i s'ha propagat per l'escala cap a les plantes superiors, afectant totes les portes d'entrada.

Els Bombers han localitzat una víctima mortal a la setena planta, un home de 73 anys --on es descarta que s'hi hagi produït una explosió de gas--, i una altra víctima al sisè pis, una dona gran amb mobilitat reduïda, a la qual s'ha intentat reanimar sense èxit.

La veïna del pis on s'ha iniciat l'incendi, així com altres llogaters de l'immoble, han estat rescatats pels Bombers, mentre que la resta de l'edifici i el bloc contigu han estat evacuats, i han estat desallotjades unes 200 persones; els veïns de l'edifici contigu ja han pogut tornar als seus habitatges.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat set unitats, que han atès 14 persones, de les quals 10 han estat donades d'alta 'in situ', dues evacuades a l'Hospital Moisès Broggi, una a la Vall d'Hebron --amb cremades i inhalació de fum-- i una altra a l'Hospital del Mar.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat onze dotacions, entre les quals hi ha del Grup d'Emergències Mèdiques, a l'incendi, en què també han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.