Actualitzat 8/6/2014 10:33:17 +00:00 CET

Seat pacta més dissabtes de producció per accelerar el lliurament de comandes de l'Ibiza

Seat Ibiza
SEAT

BARCELONA, 8 juny (EUROPA PRESS) -

La direcció i el comitè d'empresa de Seat han pactat de nou dissabtes productius addicionals per al mes de juliol, una mesura de flexibilitat que porta implantant des del març per donar resposta al repunt de la demanda, especialment dels models Ibiza i León, segons han informat a Europa Press fonts de la companyia.

La factoria de Martorell (Barcelona) treballarà en el torn de matí en la línia 1, la que produeix l'Ibiza, els dissabtes 5 i 12 de juliol, el que suposarà fabricar unes 650 unitats addicionals d'aquest model, segons han concretat a Europa Press fonts sindicals.

Al començament de l'any, la companyia va contractar 450 treballadors temporals per reforçar la producció davant l'increment de la demanda d'aquests dos models i ja va anunciar que durant el primer semestre la planta treballaria diversos dissabtes per accelerar el lliurament de comandes, fet que s'ha repetit tots els mesos des de març.

Fonts de l'empresa han explicat que la planificació de la producció es revisa mes a mes, i han assenyalat que la implantació del tercer torn en la línia 2 --la que fabrica el León i l'Altea-- ha provocat que no calguin tants dissabtes de producció, mentre que la línia de l'Ibiza requereix producció addicional per donar resposta a la demanda.

Tot i això, han assenyalat que la demanda encara no és suficient per tornar a implantar un tercer torn en la línia 1, suprimit a començament de 2013 per la caiguda de les vendes.