Actualitzat 07/05/2014 12:18

SB i Lluís Canadell (Bocagrande) obriran el setembre un macrorestaurant a Passeig de Gràcia

Nacional Barcelona crearà 200 llocs de feia i tindrà capacitat per a 770 comensals

BARCELONA, 7 maig (EUROPA PRESS) -

SB Grup i el propietari del restaurant Bocagrande, Lluís Canadell, obriran el setembre Nacional Barcelona, un macrorestaurant de 3.700 metres quadrats, dels quals 2.600 es destinaran a espai gastronòmic i la resta a magatzem i cuina, que crearà 200 llocs de feina i tindrà capacitat per a 770 comensals, ha confirmat a Europa Press el vicepresident i conseller delegat de SB Grup, Gerard Subirats.

El projecte està controlat per SB Grup en un 75%, que s'encarregarà directament de l'explotació, i per Canadell, amb el 25% restant del capital, i requerirà una inversió de sis milions d'euros per rehabilitar l'espai modernista construït al segle XIX que s'ubica al número 24 bis de Passeig de Gràcia, segons publiquen aquest dimecres 'Expansión' i 'La Vanguardia'.

L'accés a aquest espai es fa a través d'un passatge privat situat entre els carrers Diputació i Gran Via, i els impulsors del macrorestaurant també han llogat el número 99 de Pau Claris i l'han unit a aquest local, de manera que es connectarà el Passeig de Gràcia amb Pau Claris per l'interior del restaurant.

Els 2.600 metres quadrats estaran dividits en quatre espais especialitzats en carns, peixos, arrossos i postres, a la zona central hi haurà tres barres de cerveses, vins i còctels, i alhora tindrà una zona de cafeteria i una botiga de productes gurmet.

Nacional Barcelona tindrà un horari ininterromput de 12.00 a 3.00 hores, i els comensals podran menjar en aquest restaurant -- de l'interiorisme del qual s'ha encarregat Lázaro Rosa Violán-- per un preu mitjà de 30 euros amb un menú centrat en els productes de proximitat i en les receptes clàssiques de tota la gastronomia del país.

El local té una altura lliure de vuit metres, i el seu sostre en forma de volta catalana ha estat obra de l'arquitecte valencià Rafael Guastavino, que també és l'artífex del sostre de la Grand Central Station de Nova York, per la qual cosa l'edifici està catalogat i haurà de mantenir la façana, les columnes de ferro i la volta.

Aquest projecte suposa la primera incursió en restauració de SB Grup, una companyia que va facturar 30 milions d'euros el 2013 i que té set hotels entre Barcelona i Tarragona, a més d'una divisió dedicada al sector immobiliari i de la construcció.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés