Sant Cugat incorpora el transport públic a demanda per connectar dos barris perifèrics

Publicat 27/11/2019 17:27:18CET

SANT CUGAT DEL VALLÈS (BARCELONA), 27 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) impulsarà un transport públic a demanda en els sectors de Ca Trabal i Buscarons, barris perifèrics del nucli urbà, per enllaçar amb el centre del municipi.

És una prova pilot que es posarà en funcionament la primera quinzena de desembre i substituirà l'actual línia L10 d'autobús, ampliant el servei de dilluns a divendres durant tot el dia, segons ha informat el consistori aquest dimecres en un comunicat.

El funcionament consistirà a sol·licitar el servei, entre 20 i 30 minuts abans, a través d'una aplicació mòbil o també trucant un número de telèfon, per acordar la parada i l'hora de recollida.

Aquesta iniciativa no suposa cap cost, així com tampoc a la resta de línies urbanes municipals i funcionen amb els títols de transport habituals.

Tot i que és una prova pilot, aquest servei ja funciona "amb èxit", com ha recalcat l'Ajuntament, en altres zones allunyades del nucli urbà com a Ca Barba i els barris de Ca Borrull i Ca Cortès dels Planes.

Contador