Publicat 26/3/2019 12:39:24 +01:00CET

Sabadell demana "celeritat" al Govern i complir els acords per construir dues escoles

La bandera española vuelve a ondear en la fachada del Ayuntamiento de Sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 26 mar� (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Sabadell ha exigit "mxima celeritat" a la Generalitat i el compliment dels acords en els quals va arribar amb la Conselleria d'Educació per a la construcció de l'escola Virolet i l'institut Can Llong.

Ha recalcat que els compromisos "no s'estan complint", en referncia al fet que en una reunió entre les dues institucions, celebrada la passada tardor, el Govern va comunicar que com a pas previ a la licitació donaria el vistiplau al gener, per no ha estat així, segons ha informat el consistori valles en un comunicat.

L'administració local ha assegurat que "després de diferents contactes amb responsables de la Generalitat" durant les últimes setmanes, l'Executiu catal ha garantit que els dos equipaments estan inclosos en el Pla Econmic i Financer de la Conselleria d'Educació, per sense data concreta per a la seva aprovació.

Ha recordat que la situació de temporalitat de l'escola i de l'institut "no es pot allargar més i és necessari" que els pactes segellats es compleixin de manera definitiva i urgent.

En el cas de l'escola Virolet s'est redactant el projecte executiu, que es va adjudicar al novembre amb una durada prevista de set mesos i queda pendent la licitació de les obres, i a l'institut Can Llong falta la licitació i posterior construcció.

el més llegit

 1. 1

  L'alcalde de Tarragona demana "sortir amb seny" després de passar a la fase 2

 2. 2

  Extingit l'incendi a la indústria de Sarrià de Ter (Girona)

 3. 3

  SOS Costa Brava protesta contra projectes urbanístics a Begur, Palamós i Palafrugell (Girona)

 4. 4

  Nissan revela el dijous el seu pla de reestructuració amb el futur de la planta de Barcelona

 5. 5

  Generalitat i Govern central tenen converses "fluïdes" sobre l'encaix de l'ingrés vital i la RGC