Publicat 18/3/2020 15:23:22 +01:00CET

Roca Editorial anima a la lectura digital i tem afectacions després de tancar llibreries pel coronavirus

Llibre, pàgines, llegir, lectura (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

El segell barceloní independent Roca Editorial ha lamentat aquest dimecres que la crisi del coronavirus i el consegüent tancament de llibreries afectarà a l'empresa, ja que aquestes són el canal preferent de vendes de l'editorial, per la qual cosa ha animat als lectors a provar el canal digital.

L'editora Blanca Rosa Roca ha explicat en un comunicat al seu web recollit per Europa Press: "Com a editorial independent que som, la falta de venda durant aquestes setmanes o mesos ens afectarà", i ha agregat que, segons el seu distribuïdor, el proper servei de novetat serà el 14 de maig, la qual cosa els ha obligat a reprogramar els llançaments d'aquests mesos.

"També us animo a provar la lectura digital, si no ho heu fet mai. Ara que el contacte personal no és possible, toca cercar fórmules virtuals", ha assegurat Roca, que ha animat als lectors també a interaccionar amb els autors per xarxes socials.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  ERC negocia amb el Govern central sobre la sisena pròrroga de l'estat d'alarma