Publicat 06/02/2018 18:04

Restauradors del passeig de Gràcia impulsen el festival gastronòmic 'Passeig Gourmets'

Presentació del festival gastronòmic 'Passeig Gourmets'
MAHALA NUUK

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

L'associació Passeig de Gràcia organitzarà el primer festival gastronòmic 'Passeig Gourmets' des d'aquest dijous fins al proper 18 de març per oferir les propostes dels 20 restaurants "més destacats de la zona", ha informat aquest dimarts en un comunicat.

El festival se centrarà en quatre activitats: la Ruta dels Platerets, 12 platerets variats per set euros; els Menús degustació, amb propostes d'entre 40 i 55 euros; la Cuina a quatre mans, vetllades gastronòmiques de parelles de xefs, i els Showcookings gratuïts.

En l'esdeveniment participaran els restaurants de l'Hotel Ànima, Bocagrande, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster, Hotel Claris, Farga Diagonal, La Vinoteca Torres, Mejestic Hotel & Spa, Hotel Mandarin Oriental Barcelona, Monument Hotel, Mordisco i l'Hotel Omm.

També hi col·laboraran El Principal de l'Eixample, Solomillo, Hotel The One Barcelona i el grup Tragaluz, i el president de l'associació Passeig de Gràcia, Luis Sans, ha explicat que l'objectiu és donar a conèixer el nivell i la varietat de l'oferta gastronòmica de la zona.

El festival compta amb el suport i el patrocini d'Estrella Damm, la Família Torres, i caves Gramona, i també hi participen l'aerolínia Vueling i el grup d'autocars Julià, que promouran el "turisme gastronòmic de qualitat".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés