Publicat 12/8/2020 19:33:29 +02:00CET

Restauradors del barri de Gràcia de Barcelona es manifesten per demanar més terrasses

Restaurador del barri de Gràcia de Barcelona es manifesten a la plaça de la Vila per demanar més terrasses
ASS. DE PROP. DE BARES Y RESTAURANTES DE GRÀCIA

   BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

   Restauradors del barri de Gràcia de Barcelona s'han manifestat aquest dimecres a la plaça de la Vila, davant de la seu del districte, per exigir al Govern municipal que "compleixin amb el decret d'alcaldia" que es va aprovar el 25 de maig i que permet l'ampliació de terrasses.

   El portaveu de l'Associació de Propietaris de Bars i Restaurants de Gràcia, Alberto Barros, ha lamentat en declaracions a Europa Press que el 80% de les sol·licituds han estat denegades al barri de Gràcia i que, en concret a la Vila de Gràcia, cap ha estat admesa a tràmit.

   "Necessitem solucions, no bones paraules", ha asseverat, i ha instat el regidor del districte de Gràcia, Eloi Badia, a pressionar al Govern municipal perquè s'admetin a tràmit aquestes sol·licituds.

   Ha advertit que si no s'estableixen mesures de prevenció al sector de la restauració per part del consistori, el 50% dels associats es veuran obligats a tancar a finals d'any, segons una enquesta realitzada als membres de l'associació, i ha subratllat que "darrere de cada local hi ha famílies i llocs de treball".

   "Amb el 50% de l'aforament a l'interior, les barres no les podem usar... Si tenim un decret d'alcaldia que diu que s'estudiarien totes les mesures per fer viable que els locals puguin treure taules al carrer, que es compleixi", ha sentenciat el portaveu de l'entitat, que agrupa a un centenar de professionals del sector de la restauració.

el més llegit

 1. 1

  Confinada una classe d'un institut de Lleida per un cas positiu per coronavirus

 2. 2

  La Tagliatella obre un restaurant al centre Xperience de Sant Boi

 3. 3

  Detectat un brot de coronavirus amb 49 positius en una residència de gent gran de Bellpuig

 4. 4

  Dos detinguts pel robatori a l'interior d'un domicili de Sant Carles de la Ràpita mentre els propietaris dormien

 5. 5

  ANUL·LA L'ANTERIOR:Confirmats quatre positius per covid-19 a la residència Alt Camp de Valls