Publicat 18/8/2020 18:26:50 +02:00CET

El Quartet Quiroga obrirà aquest dimecres la Schubertíada de Vilabertran (Girona)

Cartell de la Schubertíada de Vilabertran 2020
SCHUBERTÍADA

GIRONA, 18 ago. (EUROPA PRESS) -

El Cuarteto Quiroga, al costat de la violoncel·lista Erica Wise, obriran aquest dimecres la XXVIII Schubertíada de Vilabertran (Girona) amb el 'Quintet per a corda en do major, D956', del compositor Franz Schubert.

Segons ha informat l'organització en un comunicat, el baríton Florian Boesch i el pianista Christian Koch --que substitueix Malcom Martineau-- protagonitzaran la jornada del dijous amb 'Die schöne Müllerin'.

El divendres serà el torn de la soprano Juliane Banse al costat del pianista Wolfram Rieger amb 'Winterreise' i el dissabte el baríton Andrè Schuen i el pianista Daniel Heide interpretaran 'lieder' dels compositors Gustav Mahler i Franz Schubert en la primera setmana del certamen.

En la segona setmana, el festival comptarà amb el baríton Matthias Goerne el dijous 27 d'agost, Cosmos Quartet el 28, Kallias Ensemble el 29 amb arranjaments de cançons folklòriques de Ludwig van Beethoven i el Quartet Casals el 30 d'agost amb obres de Joseph Haydn i Felix Mendelssohn.

Els concerts se celebraran amb el màxim aforament permès per les mesures requerides per les autoritats sanitàries, per la qual cosa ha comportat canvis en el plànol de sala i ubicació de les localitats respecte a anys anteriors.

El certamen comptarà amb dos punts d'accés i les instal·lacions seran netejades i desinfectades de manera intensiva i regular abans i durant els dies del festival.