Publicat 10/5/2015 16:41:47 +02:00CET

Propostes de Bosch per defensar els autònoms

El candidato de ERC a la Alcaldía de Barcelona, Alfred Bosch
ERC

BARCELONA, 10 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat d'Esquerra Republicana-Moviment d'Esquerres de l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha defensat aquest diumenge que el consistori "ha de ser aliat dels autònoms per evitar la morositat que pateixen".

En un acte de campanya al moll de la Fusta acompanyat de Juanjo Puigcorbé, Gemma Sendra, Oriol Illa i Maria José López Samer, ha exposat que "Esquerra Republicana defensa els autonòms, la petita i mitjana empresa i el comerç de proximitat", i ha lamentat la indefensió que viuen els autònoms.

Ha detallat propostes com l'assessorament legal als autònoms perquè no siguin víctimes de la morositat, "el seu principal problema", i que puguin treballar quan toca.

"Tot i que l'Ajuntament no és morós en general, sí que fa falta vetllar perquè tampoc ho siguin grans empreses contractades i subcontractades pel consistori", ha assegurat.

També s'ha mostrat partidari de treballar per reconèixer sistemes de relació democràtica per als autònoms, amb qui la relació i la interlocució és més difícil, fet que contribueix a certa indefensió.