Publicat 7/12/2019 20:16:02 +01:00CET

El Port de Barcelona obre la primera fira de Nadal de la capital al costat del mar

El director del Port de Barcelona, José Alberto Carbonell, en la primera fira de Nadal al costat del mar
PUERTO DE BARCELONA

BARCELONA, 7 des. (EUROPA PRESS) -

El Port de Barcelona ha inaugurat aquest dissabte a la tarda la primera fira de Nadal de la capital al costat del mar, amb un espectacle de La Fura dels Baus, que ha protagonitzat l'encesa de llums amb una al·legoria dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L'espectacle 'Esfera humana' ha servit així per obrir la primera Fira de Nadal del Port Vell, segons un comunicat del Port de Barcelona.

L'encesa de llums s'ha fet amb una estructura esfèrica suspesa en l'aire, formada per un cor de 42 acròbates al costat de la solista Alba Fernández Cano.

L'esfera d'acròbates ha servit com a al·legoria dels ODS i la importància de la col·laboració i la connexió permanent entre persones per respondre a reptes globals com l'eradicació de la pobresa, la desigualtat, la injustícia i el canvi climàtic.

L'acte d'inauguració de la fira nadalenca ha començat amb l'actuació del duo Salt&Soul, i l'encesa de les llums ho ha fet el director del Port de Barcelona, José Alberto Carbonell, i un grup de fills d'empleats del Port.

La fira estarà oberta fins al 5 de gener i tindrà un escenari amb un programa d'animació a càrrec d'entitats, associacions i escoles de música del districte de Ciutat Vella.

També s'ha instal·lat un carrusel clàssic i una nòria amb vista a la costa, a més de casetes de fusta i una zona gastronòmica.