Publicat 30/4/2019 12:01:56 +02:00CET

Pisarello defensa que es vota diferent segons les eleccions i que els canvis en el vot afavoriran BComú

26M.- Pisarello Defensa Que Es Vota Diferent Segons Les Eleccions I Que Bcomú Es Veur Afavorida
EUROPA PRESS

BARCELONA, 30 abr. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha destacat aquest dimarts que els ciutadans voten diferent en funció de les eleccions, i ha augurat que en les municipals del 26 de maig es produiran canvis en el vot respecte a les generals d'aquest diumenge, que "afavoriran BComú".

En declaracions als mitjans, ha sostingut que, en les eleccions generals --en les quals ERC i el PSC van superar els comuns a Barcelona-- els ciutadans van votar en defensa de polítiques progressistes, la plurinacionalitat i el dileg, línies que considera que ha promogut BComú a la ciutat amb el Govern d'Ada Colau, candidata a la reelecció.

L'ara futur diputat al Congrés --era el quart en la llista d'ECP a Barcelona-- ha insistit que aquest diumenge es va votar per impedir "que les dretes reaccionries poguessin arribar al Govern espanyol"; en favor de les polítiques progressistes i feministes, i en defensa d'una sortida dialogada a la situació política a Catalunya.

"L'Ajuntament de Barcelona i el seu Govern, durant quatre anys, ha tirat endavant aquestes polítiques" en aquesta línia, promovent mesurades en clau progressista i feminista i apostant pel dileg, segons Pisarello.

El tinent d'alcalde, que no anir en la candidatura de les municipals, ha insistit que el vot en clau municipal és diferent a l'estatal, perqu el 26 de maig "la gent votar pels seus ciutadans i posant els interessos municipals al centre".